Via Tribunali Töihin meille

Olemmekin jo odottaneet sinua!

Elämme pizzasta

Lappi tutuksi?

Lapin kesä on jo kulman takana ja nyt haemmekin huikean asenteen omaavia tarjoilijoita, kokkeja, vuoropäälliköitä, sekä keittiöapulaisia tulevalle kesäkaudelle Ylläksen ravintolaamme. Jos koet että voisit olla osa nauravaa tiimiämme, sekä lapin yötön yö kiinnostaa, jätä hakemus alla olevalla lomakkeella ja me palaamme sinulle mitä pikimmiten.

Ps. En tiedä huomasitko jo mutta, meidät on valittu ainoana pizzeriana Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listalle, joten mitä vielä odotat?

Tarjoamme Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaa. Kaikki alkoi halustamme luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksemme onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Meidän maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa.

Me uskomme vahvasti ihmisiin ja siihen että hyvät tyypit luovat hyvän paikan. Meillä sielu menee aina ennen CV:tä, eli huipputyyppi on tärkeämpi kuin pitkä työkokemus. Toki vastavuoroisesti me teemme kovasti duunia tavoitteen eteen, eli ethän pelkää tarttua tuumasta toimeen?

Ei myöskään huolta, me kyllä perehdytämme ja opetamme sinut mukaan porukkaamme, kunhan vain tulet hyvällä asenteella mukaan.

Haemme tällä hetkellä mukaan sekä salin että keittiön osaajia, eli jätä alla olevalla lomakkeella hakemus ja me palaamme sinulle työhön liittyen.

Tehdään yhdessä Suomen paras napolilainen pizzaelämys!

Kerro tässä itsestäsi ja me olemme jo lähes työkavereita

Notizia - Via Tribunalin kuulumisia

Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.