Katajanokka

Kruunuvuorenkatu 4, 00160 Helsinki

Aukioloajat

Ma-to 11:00-22:00
Pe 11:00-22:30
La 12:00-22:30
Su 12:00-20:00

Pizzeria Via Tribunali – Katajanokka

Sadunomaisten muotojen ja värien runsautta pursuavan jugend-kaupunginosan, rosoista työläisromantiikkaa uhkuvan tavaraliikennesataman ja entisen lääninvankila-alueen ympäröimä makasiinirakennus ovat ehtineet vuosikymmenten saatossa näkemään monenlaista elämää ja kuulla mitä uskomattomimpia tarinoita.

Nyt kuitenkin kirjoitetaan uusi luku alueen historiaa, kun Kruunuvuorenkatu 4:ssä sijaitseva vuonna 1907 valmistunut vanha makasiinirakennus on uudistettu sen ominaispiirteitä kunnioittaen.

Pizzeria Via Tribunali kunnioittaa tätä vanhan makasiinirakennuksen tyyliä, kuitenkin tuomalla mukaan ripauksen klassista Italiaa. Ravintolan pääsalissa Napolilaisen pizzerian tyyliin noudatamme First-come First-served-mallia, eli emme ota pöytävarauksia ollenkaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että meille pääset aina syömään huolimatta pöytävarauksesta!

Kuitenkin jos haluat varmistaa isomman seurueesi mutkattoman saapumisen otamme salin toiselle laidalle pöytävarauksia rajoitetusti vain yli 6 henkilön seurueille. Varauksen tänne voit tehdä ainoastaan sähköpostilla osoitteesta varaukset.katajanokka@viatribunali.fi

(Jos mahdollista voit lähettää viestisi suoraan englanniksi kirjoitettuna, jolloin pääsemme vastaamaan siihen hieman nopeammin.)

Yhteystiedot

Kruunuvuorenkatu 4, 00160 Helsinki

+358 50 361 8168

varaukset.katajanokka@viatribunali.fi

Notizia - Via Tribunalin kuulumisia

Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.