Via Tribunali Pikkujoulut

Pizzeria Via Tribunalin tilat ovat varattavissa pikkujouluja ja muita juhlia varten!

Oletko järjestämässä yritykselle, harrastusjoukkueelle tai muulle omalle porukalle pikkujouluja? Tee meille isompi pöytävaraus tai vaihtoehtoisesti bookkaa koko ravintola yksityiskäyttöön ikimuistoista iltaa varten!

Helsingin ravintolamme Kalliossa, Katajannokalla ja Punavuoressa sekä vanhan Pinellan tiloissa toimiva Turun ravintolamme tarjoavat viihtyisät tilat omien juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Joululounas, ystäväporukan kokoontuminen tai kauan odotetut firman pikkujoulut hoituvat maistuvasti meidän kauttamme. Kurkkaa alta valmiit pakettiehdotukset tai kysy omaa tarjousta!

Esimerkkejä mahdollisista tilaisuuksista luonamme

Perheen ja lähisuvun jouluillallinen– Osallistujia 8 henkeä. Varaus kätevästi suoraan halutun ravintolan sivun ja dinnerbookingin kautta. Menu tarjolla normaalisti ja jokainen voi valita mielensä mukaan niin alkupaloja, pizzaa kuin juomiakin. Katso esimerkkimenu täältä!

Harrastusjoukkueen rento illanvietto – osallistujia 20 henkeä. Alkudrinkkinä Aperol Spritzit. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruuaksi Tiramisua tai Gelatoa. Hinta 680 € (34€/ henkilö).

Maistuvat firman pikkujoulut   – Osallistujia noin 40-50 henkeä. Tervetulias-cocktailina Aperol Spritzit tai Proseccoa ja alkupalaksi Insalata Caprese. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruoaksi Tiramisua tai Gelatoa. Hinta 42,50 € /henkilö.

PS. Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön! Tiedustele ajankohtaa ja tarkempia infoja alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Notizia - Via Tribunalin kuulumisia

Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.

"*" näyttää pakolliset kentät