Tampere

Täältä tullaan: avaamme 9. Via Tribunali -ravintolan Ratinaan kesäkuun alussa!

Tule meille töihin!

Voi tätä ilon ja onnen päivää! Kyllä, vihdoin ja viimein Via Tribunali rantautuu myös Tampereelle. Haemmekin siksi henkilökuntaa meidän uuteen yksikköömme joka tulee sijaitsemaan Tampereen ydinkeskustan alueella. Ravintolaamme tulee n. 80 asiakaspaikkaa sisälle ja toinen samanlainen määrä kesäisin terassille.

Hakusessa onkin nyt niin sanotusti koko konkkaronkka. Ensisijaisesti kumminkin haemme tarjoilijoita ja pizzaioloja!

Tarjoilijoilta odotamme mieletöntä asennetta asiakaspalvelua kohtaan, aitoa halua ja paloa luoda unohtumattomia kokemuksia asiakkaillemme. Aikaisempi kokemus alasta ja työstä on ehdottomasti plussaa, mutta ennen kaikkea haemme asennetta sekä tiimipelaajia.

Pizzaioloilla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta napolilaisen pizzan valmistamisesta. Valmis seppä ei kuitenkaan tarvitse olla, mutta vauhtiin pääsemiseksi auttaa jos omaa entuudestaan jonkinlaista kosketuspintaa Napolilaiseen pizzan saloihin.

Hygienia- ja alkoholipassin toivoisimme löytyvän rekrytoitaviltamme jo valmiiksi. Aikaa kuitenkin avaukseen on, joten ehdit nämä lakisääteiset suorittamaan ennen avaustakin.

Lähetäthän pikimmiten hakemusta sähköpostilla osoitteeseen: rekry@viatribunali.fi

Tarjoamme Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen!

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avannut Pizzeria Via Tribunali edustaa aitoa napolilaista perinnettä pizzanvalmistuksessa. Kahdeksan ravintolaamme Helsingissä, Turussa ja Äkäslompolossa työllistävät yli sata intohimoista pizzan ammattilaista ja vaalivat rikasta pizzakulttuuria Suomessa.

Me Pizzeria Via Tribunalilla uskomme ihmisten ja yhteisön voimaan. Loistavat yksilöt – jokainen uniikilla persoonallaan ja kyvyillään – luovat paitsi inspiroivan ja positiivisen työympäristön, myös ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Tästä syystä panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehitykseen, tarjoamalla mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun tiiviissä ja tukevassa työyhteisössä. Via Tribunalin työntekijänä liityt perheeseen, jossa jokaisen jäsenen panos on yhtä arvokas ja jossa yhdessä luomme jotain erityistä: Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen.