Valkoisen pizzan reseptikirja

Opi tekemään valkoista napolilaista pizzaa lataamalla reseptikirjamme!

Lataa 24-sivuinen reseptikirjamme.

Valkoinen pizza on pizzaa, jossa ei ole laisinkaan tomaattikastiketta. Reseptikirjastamme opit, kuinka valmistat napolilaista valkoista pizzaa kotonasi. 

Aitoa napolilaista pizzaa paistetaan vain yhden minuutin ajan 450-asteisessa avotuliuunissa – oli kyse sitten valkoisesta tai punaisesta pizzasta.

Reseptikirjamme avulla pystyt kuitenkin jäljittelemään aidon napolilaisen pizzan makua myös kotiuunissa tehtynä!

Reseptikirjasta löydät:

  • Kehutun pizzapohjamme reseptin
  • 4 valkoisen pizzan reseptit
  • Reseptit jälki- ja alkuruokaan
  • Tärkeää: Saat takuuvarmat vinkit, miten yhdistät oikeanlaisen juuston oikeanlaisiin täytteisiin. Jos yhdistät ”väärän” juuston ”vääriin” täytteisiin, niin lopputulos kärsii.

Lataa 24-sivuinen reseptikirjamme, niin opit valmistamaan valkoista pizzaa napolilaiseen tapaan!

Notizia - Via Tribunalin kuulumisia

Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.

"*" näyttää pakolliset kentät