Via Tribunali Ryhmille

Pizzeria Via Tribunali Turku on nyt varattavissa isoille seurueille, sekä vuokrattavissa yksityistilaisuuksiasi varten. Kurkkaa alta myös "Tribunali Table" -ryhmämenu!

Turussa Aurajoen ja Porthaninpuiston välissä on seissyt vuodesta 1848 upea paviljonkirakennus, jonka paikalliset tuntevat Pinellana. Yli sadan vuoden historia tekeekin Pinellasta yhden suomen vanhimman yhtäjaksoisesti toimineen ravintolatilan! Nyt pylväikköiden takana keittiössämme lämpenee aito italialainen Valoriani-uuni. Tämä paikan päälle käsin muurattu pizzauuni on valmis tarjoilemaan aitoa napolilaista pizzaa.

Asiakaspaikkoja ravintolasta löytyy noin 80 kappaletta. Meillä on mahdollista tehdä varauksia isommille seurueille, järjestää juhlia tai varata koko tila yksityistilaisuutta varten. 10-40 hengen tilaisuuksille Pinellasta löytyy huikea kauniilla holvikaarilla, sekä kivisillä seinillä varustettua holvikellari, jossa voit aistia rakennuksen historian.

Jos kaipaat lisätietoja tilasta tai haluat tehdä varauksen voit olla meihin yhteydessä osoitteeseen sales@viatribunali.fi tai käyttää allaolevaa varauslomaketta.

Tervetuloa viihtymään historiallisen kauniissa miljöössä, sekä nauttimaan autenttisesta napolilaisen pizzasta ystäviesi kanssa.

Esimerkkejä mahdollisista tilaisuuksista luonamme

Perheen ja lähisuvun arki-illallinen– Osallistujia 8 henkeä. Varaus kätevästi suoraan halutun ravintolan sivun ja dinnerbookingin kautta. Menu tarjolla normaalisti ja jokainen voi valita mielensä mukaan niin alkupaloja, pizzaa kuin juomiakin. Katso ravintolan menu täältä!

Harrastusjoukkueen rento illanvietto – osallistujia 20 henkeä. Ryhmämenu ”Tribunali Table” mukaisesti: Alkumaljana Proseccoa. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja juomana lasi viiniä. Jälkiruuaksi Caprese Vanilja & Vadelma. Hinta 40€ / henkilö

Maistuvat firman kesäjuhlat   – Osallistujia noin 40-50 henkeä. Ryhmämenu ”Tribunali Table” mukaisesti: Tervetulias-maljana Proseccoa ja alkupalaksi Arancinit. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruoaksi Tiramisua. Pizzan ja jäkiruuan kanssa lasit viiniä. Hinta 51 € /henkilö.

PS. Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön! Tiedustele ajankohtaa ja tarkempia infoja alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous tai varaa ryhmällesi osoitteessa sales@viatribunali.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät