Via Tribunali Ryhmille

Pizzeria Via Tribunali Punavuori on varattavissa isoille seurueille sekä vuokrattavissa yksityistilaisuuksiasi varten.

Vuonna 2017 ensimmäisen autenttisen napolilaisen pizzerian Helsingin Sofiankadulle avannut Pizzeria Via Tribunali on laajentunut viimein myös kauan kaivattuun Punavuoreen.

Tunnelmallinen Via Tribunali Punavuori tarjoaa ihastuttavat tilat niin isommille ryhmävarauksille kuin yksityistilaisuuksillekin. Lisätietoja saat laittamalla viestiä sales@viatribunali.fi tai käyttämällä alempaa löytyvää varauslomaketta.

Esimerkkejä erityylisistä tilaisuuksista luonamme

Perheen ja lähisuvun arki-illallinen– Osallistujia 8 henkeä. Varaus kätevästi suoraan halutun ravintolan sivun ja dinnerbookingin kautta. Menu tarjolla normaalisti ja jokainen voi valita mielensä mukaan niin alkupaloja, pizzaa kuin juomiakin. Katso Punavuoren ravintolan menu täältä!

Harrastusjoukkueen rento illanvietto – osallistujia 20 henkeä. Alkudrinkkinä Aperol Spritzit. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruuaksi Tiramisua tai Gelatoa. Hinta 680 € (34€/ henkilö).

Maistuvat firman pikkujoulut   – Osallistujia noin 40-50 henkeä. Tervetulias-cocktailina Aperol Spritzit tai Proseccoa ja alkupalaksi Insalata Caprese. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruoaksi Tiramisua tai Gelatoa. Hinta 42,50 € /henkilö.

PS. Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön! Tiedustele ajankohtaa ja tarkempia infoja alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous tai varaa ryhmällesi osoitteessa sales@viatribunali.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Notizia - Via Tribunalin kuulumisia

Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.

"*" näyttää pakolliset kentät