Via Tribunali Ryhmille

Pizzeria Via Tribunali Punavuori on varattavissa isoille seurueille sekä vuokrattavissa yksityistilaisuuksiasi varten. Kurkkaa alta myös "Tribunali Table" -ryhmämenu!

Vuonna 2017 ensimmäisen autenttisen napolilaisen pizzerian Helsingin Sofiankadulle avannut Pizzeria Via Tribunali on laajentunut viimein myös kauan kaivattuun Punavuoreen.

Tunnelmallinen Via Tribunali Punavuori tarjoaa ihastuttavat tilat niin isommille ryhmävarauksille kuin yksityistilaisuuksillekin. Lisätietoja saat laittamalla viestiä sales@viatribunali.fi tai käyttämällä alempaa löytyvää varauslomaketta.

Esimerkkejä erityylisistä tilaisuuksista luonamme

Perheen ja lähisuvun arki-illallinen– Osallistujia 8 henkeä. Varaus kätevästi suoraan halutun ravintolan sivun ja dinnerbookingin kautta. Menu tarjolla normaalisti ja jokainen voi valita mielensä mukaan niin alkupaloja, pizzaa kuin juomiakin. Katso Kallion ravintolan menu täältä!

Harrastusjoukkueen rento illanvietto – osallistujia 20 henkeä. Ryhmämenu ”Tribunali Table” mukaisesti: Alkumaljana Proseccoa. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja juomana lasi viiniä. Jälkiruuaksi Caprese Vanilja & Vadelma. Hinta 40€ / henkilö

Maistuvat firman kesäjuhlat   – Osallistujia noin 40-50 henkeä. Ryhmämenu ”Tribunali Table” mukaisesti: Tervetulias-maljana Proseccoa ja alkupalaksi Arancinit. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruoaksi Tiramisua. Pizzan ja jäkiruuan kanssa lasit viiniä. Hinta 51 € /henkilö.

PS. Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön! Tiedustele ajankohtaa ja tarkempia infoja alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous tai varaa ryhmällesi osoitteessa sales@viatribunali.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät