Via Tribunali Ryhmille

Pizzeria Via Tribunali Katajanokka on nyt varattavissa isoille seurueille, sekä vuokrattavissa yksityistilaisuuksiasi varten.

Pizzeria Via Tribunali Katajanokka sijaitsee vuonna 1907 valmistuneessa vanhassa makasiinirakennuksessa ja on vastikään uudistettu tilan ominaispiirteitä kunnioittaen. Suuresta ja avoimesta noin 130 asiakaspaikkaa käsittävästä tilasta löydät myös reilun kokoisen baarin janotessasi nautsikelemaan aitoja italialaisia cocktaileja, autenttisia viinejä, tai laadukkaita erikoiskahveja.

Ryhmävarauksia pystyme tekemään aina 60 henkilöön asti ja tarvittaessa tätäkin suurempia seurueita pystymme ottamaan vastaan yksityistilaisuuksina.

Jos kaipaat lisätietoja tilasta tai haluat tehdä varauksen voit olla meihin yhteydessä osoitteeseen sales@viatribunali.fi tai käyttää allaolevaa varauslomaketta.

Esimerkkejä erityylisistä tilaisuuksista luonamme

Perheen ja lähisuvun arki-illallinen– Osallistujia 8 henkeä. Varaus kätevästi suoraan halutun ravintolan sivun ja dinnerbookingin kautta. Menu tarjolla normaalisti ja jokainen voi valita mielensä mukaan niin alkupaloja, pizzaa kuin juomiakin. Katso Katajanokan ravintolan menu täältä!

Harrastusjoukkueen rento illanvietto – osallistujia 20 henkeä. Alkudrinkkinä Aperol Spritzit. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruuaksi Tiramisua tai Gelatoa. Hinta 680 € (34€/ henkilö).

Maistuvat firman pikkujoulut   – Osallistujia noin 40-50 henkeä. Tervetulias-cocktailina Aperol Spritzit tai Proseccoa ja alkupalaksi Insalata Caprese. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruoaksi Tiramisua tai Gelatoa. Hinta 42,50 € /henkilö.

PS. Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön! Tiedustele ajankohtaa ja tarkempia infoja alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous tai varaa ryhmällesi osoitteessa sales@viatribunali.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Notizia - Via Tribunalin kuulumisia

Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.

"*" näyttää pakolliset kentät