Via Tribunali Ryhmille

Pizzeria Via Tribunali Katajanokka on nyt varattavissa isoille seurueille, sekä vuokrattavissa yksityistilaisuuksiasi varten. Kurkkaa alta myös "Tribunali Table" -ryhmämenu!

Pizzeria Via Tribunali Katajanokka sijaitsee vuonna 1907 valmistuneessa vanhassa makasiinirakennuksessa ja on vastikään uudistettu tilan ominaispiirteitä kunnioittaen. Suuresta ja avoimesta noin 130 asiakaspaikkaa käsittävästä tilasta löydät myös reilun kokoisen baarin janotessasi nautsikelemaan aitoja italialaisia cocktaileja, autenttisia viinejä, tai laadukkaita erikoiskahveja.

Ryhmävarauksia pystyme tekemään aina 60 henkilöön asti ja tarvittaessa tätäkin suurempia seurueita pystymme ottamaan vastaan yksityistilaisuuksina.

Jos kaipaat lisätietoja tilasta tai haluat tehdä varauksen voit olla meihin yhteydessä osoitteeseen sales@viatribunali.fi tai käyttää allaolevaa varauslomaketta.

Esimerkkejä erityylisistä tilaisuuksista luonamme

Perheen ja lähisuvun arki-illallinen– Osallistujia 8 henkeä. Varaus kätevästi suoraan halutun ravintolan sivun ja dinnerbookingin kautta. Menu tarjolla normaalisti ja jokainen voi valita mielensä mukaan niin alkupaloja, pizzaa kuin juomiakin. Katso Katajanokan ravintolan menu täältä!

Harrastusjoukkueen rento illanvietto – osallistujia 20 henkeä. Ryhmämenu ”Tribunali Table” mukaisesti: Alkumaljana Proseccoa. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja juomana lasi viiniä. Jälkiruuaksi Caprese Vanilja & Vadelma. Hinta 40€ / henkilö

Maistuvat firman kesäjuhlat   – Osallistujia noin 40-50 henkeä. Ryhmämenu ”Tribunali Table” mukaisesti: Tervetulias-maljana Proseccoa ja alkupalaksi Arancinit. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruoaksi Tiramisua. Pizzan ja jäkiruuan kanssa lasit viiniä. Hinta 51 € /henkilö.

PS. Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön! Tiedustele ajankohtaa ja tarkempia infoja alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous tai varaa ryhmällesi osoitteessa sales@viatribunali.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät