Via Tribunali Ryhmille

Kallion Via Tribunalin alakerta nyt varattavissa isoille seurueille, sekä vuokrattavissa yksityistilaisuuksiasi varten. Kurkkaa alta myös "Tribunali Table" -ryhmämenu!

Vuonna 2017 ensimmäisen autenttisen napolilaisen pizzerian Helsingin Sofiankadulle avannut Pizzeria Via Tribunali laajeni Helsingin Kallioon loppukesästä 2019. Kansa-talossa, Sörnäisten Kurvin sydämessä, sijaitseva ravintola tarjoilee samaa autenttista Napolilaista kaavaa, mistä ensimmäinenkin paikka on tullut tutuksi.

Via Tribunalin ylpeydenaihe onkin sen aito napolilainen pizzauuni, jossa pizzat valmistetaan. Lopullisen makuharmonian napolilaiseen pizzaan luovat tarkkaan valitut ja yhdistellyt laadukkaat täytteet, joita on käytetty jo satojen vuosien ajan. Napolilainen pizza ei ole rasvan kyllästyttämää, vaan aitojen raaka-aineiden luoma ainutlaatuinen makukokonaisuus.

Meille olet aina lämpimästi tervetullut nauttimaan yhdessäolosta sekä herkullisesta napolilaisesta pizzasta, jonka reseptistä ei tarvitse muuttaa mitään, sillä napolilainen pizza on jo valmis. Tiloissamme onnistuu monipuolisesti erilaiset tilaisuudet, kuten illalliset, pikkujoulut, asiakastilaisuudet tai vaikka kokoukset.

Esimerkkejä tilaisuuksista luonamme

Perheen ja lähisuvun arki-illallinen– Osallistujia 8 henkeä. Varaus kätevästi suoraan halutun ravintolan sivun ja dinnerbookingin kautta. Menu tarjolla normaalisti ja jokainen voi valita mielensä mukaan niin alkupaloja, pizzaa kuin juomiakin. Katso Kallion ravintolan menu täältä!

Harrastusjoukkueen rento illanvietto – osallistujia 20 henkeä. Ryhmämenu ”Tribunali Table” mukaisesti: Alkumaljana Proseccoa. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja juomana lasi viiniä. Jälkiruuaksi Caprese Vanilja & Vadelma. Hinta 40€ / henkilö

Maistuvat firman kesäjuhlat   – Osallistujia noin 40-50 henkeä. Ryhmämenu ”Tribunali Table” mukaisesti: Tervetulias-maljana Proseccoa ja alkupalaksi Arancinit. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruoaksi Tiramisua. Pizzan ja jäkiruuan kanssa lasit viiniä. Hinta 51 € /henkilö.

PS. Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön! Tiedustele ajankohtaa ja tarkempia infoja alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous tai varaa ryhmällesi osoitteessa sales@viatribunali.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät