Via Tribunali Ryhmille

Kallion Via Tribunalin alakerta nyt varattavissa isoille seurueille, sekä vuokrattavissa yksityistilaisuuksiasi varten.

Vuonna 2017 ensimmäisen autenttisen napolilaisen pizzerian Helsingin Sofiankadulle avannut Pizzeria Via Tribunali laajeni Helsingin Kallioon loppukesästä 2019. Kansa-talossa, Sörnäisten Kurvin sydämessä, sijaitseva ravintola tarjoilee samaa autenttista Napolilaista kaavaa, mistä ensimmäinenkin paikka on tullut tutuksi.

Via Tribunalin ylpeydenaihe onkin sen aito napolilainen pizzauuni, jossa pizzat valmistetaan. Lopullisen makuharmonian napolilaiseen pizzaan luovat tarkkaan valitut ja yhdistellyt laadukkaat täytteet, joita on käytetty jo satojen vuosien ajan. Napolilainen pizza ei ole rasvan kyllästyttämää, vaan aitojen raaka-aineiden luoma ainutlaatuinen makukokonaisuus.

Meille olet aina lämpimästi tervetullut nauttimaan yhdessäolosta sekä herkullisesta napolilaisesta pizzasta, jonka reseptistä ei tarvitse muuttaa mitään, sillä napolilainen pizza on jo valmis. Tiloissamme onnistuu monipuolisesti erilaiset tilaisuudet, kuten illalliset, pikkujoulut, asiakastilaisuudet tai vaikka kokous.

Tilaisuudet luonamme

Perheen ja lähisuvun arki-illallinen– Osallistujia 8 henkeä. Varaus kätevästi suoraan halutun ravintolan sivun ja dinnerbookingin kautta. Menu tarjolla normaalisti ja jokainen voi valita mielensä mukaan niin alkupaloja, pizzaa kuin juomiakin. Katso Kallion ravintolan menu täältä!

Harrastusjoukkueen rento illanvietto – osallistujia 20 henkeä. Alkudrinkkinä Aperol Spritzit. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruuaksi Tiramisua tai Gelatoa. Hinta 680 € (34€/ henkilö).

Maistuvat firman pikkujoulut   – Osallistujia noin 40-50 henkeä. Tervetulias-cocktailina Aperol Spritzit tai Proseccoa ja alkupalaksi Insalata Caprese. Listan pizzoja tarjolla buffet-tyylisesti ja jälkiruoaksi Tiramisua tai Gelatoa. Hinta 42,50 € /henkilö.

PS. Voit myös varata ravintolan yksityiskäyttöön! Tiedustele ajankohtaa ja tarkempia infoja alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Pyydä tarjous tai varaa ryhmällesi osoitteessa sales@viatribunali.fi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät