Napolilaisen pizzan valmistaminen

Opi tekemään herkullista napolilaista pizzaa kotonasi lataamalla reseptikirjamme!

Lataa 22-sivuinen reseptikirjamme.

Napolilainen pizza on maailman herkullisinta pizzaa, koska lyhyen paistoaikansa ansiosta täytteet pitävät mehukkuutensa sisällään.

Aitoa napolilaista pizzaa paistetaan vain yhden minuutin ajan 450-asteisessa avotuliuunissa.

Teimme sinulle ohjeet, kuinka voit loihtia napolilaistyylistä pizzaa kotonasi aivan tavallisessa uunissa. 

Lopputuloksesta tuli herkullinen!

Reseptikirjasta löydät:

  • Kehutun pizzapohjamme reseptin
  • 5 suosituimman pizzamme reseptit
  • Reseptejä jälki- ja alkuruokiin
  • Vinkkejä, joilla saat pizzaan napolilaista lisämakua

Opit valmistamaan autenttisen napolilaisen illallisen, joka alkaa aperatiivilla, jatkuu herkullisella pizzalla ja kruunautuu tuhtiin jälkiruokaan.

Lataa 22-sivuinen reseptikirjamme maksutta ja opi valmistamaan maailman herkullisinta pizzaa!

Notizia - Via Tribunalin kuulumisia

Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.

"*" näyttää pakolliset kentät