Via Tribunalin Kesätyöt

Vietä maistuvin kesä napolilaisen pizzan parissa

Tuu kesäksi töihin!

Kesäkausi lähestyy hurjaa vauhtia ja nyt haemmekin huikean asenteen omaavia salityöntekijöitä tulevalle kesälle kaikkiin ravintoloihimme. Jos koet että voisit olla osa hullunkurista tiimiämme ja omaat kiinnostuksen huikeaan, kehittävään kesätyöhön, jätä hakemus alla olevalla lomakkeella ja me palaamme sinulle mitä pikimmiten

Tässä pintapuoliset speksit tulevasta työstä: 
– Työt sijoittuvat aikavälille kesäkuu – elokuu
– Aloitus sopimuksen mukaan
– Töitä tarjolla joko Helsingissä tai Turussa.

Toivoisimme sinulta näitä asioita:
– Vähintään 1 vuoden kokemus A la Carte- tarjoilusta
– Hygienia- ja alkoholipassi
– Ja viimeisenä ja ehkä jopa tärkeimpänä: innokasta asennetta ja janoa oppia uutta! 🙂

Laita vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Kesätyö Via Tribunalilla” sekä CV:si osoitteeseen rekry@viatribunali.fi. Kerro myös haluaisitko työskennellä Helsingissä vai Turussa. Vaihtoehtoisesti voit täyttää alla olevan lomakkeen ja me kontaktoimme sinut!

Ps. En tiedä huomasitko, mutta meidät on valittu jo kahdesti italialaisen 50 TOP Pizza Guiden World Pizza Chains -kategoriassa parhaiden joukkoon.. joten mitä vielä odotat? 

Tarjoamme Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen!

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avannut Pizzeria Via Tribunali edustaa aitoa napolilaista perinnettä pizzanvalmistuksessa. Kahdeksan ravintolaamme Helsingissä, Turussa ja Äkäslompolossa työllistävät yli sata intohimoista pizzan ammattilaista ja vaalivat rikasta pizzakulttuuria Suomessa.

Me Pizzeria Via Tribunalilla uskomme ihmisten ja yhteisön voimaan. Loistavat yksilöt – jokainen uniikilla persoonallaan ja kyvyillään – luovat paitsi inspiroivan ja positiivisen työympäristön, myös ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Tästä syystä panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehitykseen, tarjoamalla mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun tiiviissä ja tukevassa työyhteisössä. Via Tribunalin työntekijänä liityt perheeseen, jossa jokaisen jäsenen panos on yhtä arvokas ja jossa yhdessä luomme jotain erityistä: Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen.

Ei myöskään huolta, me kyllä perehdytämme ja opetamme sinut mukaan porukkaamme, kunhan vain tulet hyvällä asenteella mukaan. Nähdään Tribussa!

Kerro tässä itsestäsi ja me olemme jo lähes työkavereita

"*" näyttää pakolliset kentät