Napolilaisen pizzan valmistaminen
Opi tekemään herkullista napolilaista pizzaa kotonasi lataamalla reseptikirjamme!
Napolilainen pizza on maailman herkullisinta pizzaa, koska lyhyen paistoaikansa ansiosta täytteet pitävät mehukkuutensa sisällään.
Aitoa napolilaista pizzaa paistetaan vain yhden minuutin ajan 450-asteisessa avotuliuunissa.
Teimme sinulle ohjeet, kuinka voit loihtia napolilaistyylistä pizzaa kotonasi aivan tavallisessa uunissa.
Lopputuloksesta tuli herkullinen!
Reseptikirjasta löydät:
- Kehutun pizzapohjamme reseptin
- 5 suosituimman pizzamme reseptit
- Reseptejä jälki- ja alkuruokiin
- Vinkkejä, joilla saat pizzaan napolilaista lisämakua
Opit valmistamaan autenttisen napolilaisen illallisen, joka alkaa aperatiivilla, jatkuu herkullisella pizzalla ja kruunautuu tuhtiin jälkiruokaan.
Lataa 22-sivuinen reseptikirjamme maksutta ja opi valmistamaan maailman herkullisinta pizzaa!
Notizia - Via Tribunalin kuulumisia
Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.
"*" näyttää pakolliset kentät