Töihin Leville

Avaamme 10. Tribun Leville ja etsimme henkilökuntaa! Haussa tarjoilijoita, pizzaioloja ja vuoropäälliköt – mikä näistä sopisi sulle?

Tarjoilijaksi tai pizzaioloksi leville?

Luit oikein! Löysimme Leviltä täydellisen tilan kymmenennelle Tribulle, ja Pizzeria Via Tribunali rantautuu vihdoin myös Levin ytimeen. Nyt haemme henkilökuntaa uuteen, 100-paikkaiseen ravintolaamme. Hakusessa on koko konkkaronkka, mutta ensisijaisesti haemme tarjoilijoita ja pizzaioloja.

Tarjoilijoilta odotamme mieletöntä asennetta asiakaspalvelua kohtaan, sekä aitoa halua ja paloa luoda unohtumattomia kokemuksia asiakkaillemme. Aikaisempi kokemus alasta ja työstä on ehdottomasti plussaa, mutta ennen kaikkea haemme asennetta sekä tiimipelaajia.

Pizzaioloilla pitäisi olla kokemusta napolilaisen pizzan valmistamisesta. Iso etu on, mikäli olet päässyt tekemään Napolilaista pizzaa nimenomaan joko kaasu- tai puulämmitteisellä uunilla. Vaikka et vielä olisi lännen nopein, mutta sinulla on intoa ja olet valmis tekemään töitä, voit olla etsimämme ihminen.

Hygienia- ja alkoholipassin toivoisimme löytyvän uusilta työntekijöiltämme jo valmiiksi. Aikaa ravintolan avaamiseen kuitenkin on, joten ehdit nämä lakisääteiset suorittamaan ennen työn aloitustakin.

Laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, viimeistään 15.10.2024 sähköpostilla osoitteeseen: rekry@viatribunali.fi

Alamme käsittelemään hakemuksia 24.9.2024.

Salin vuoropäällikkö ja keittiön vuoropäällikkö

Me uskomme ihmisiin ja siihen, että hyvät tyypit luovat hyvän paikan. Meillä sielu menee aina ennen CV:tä, eli huipputyyppi on tärkeämpi kuin pitkä työkokemus. Muutamat vaatimukset meillä kuitenkin on. Nämä auttavat sinua pääsemään parhaaseen mahdolliseen alkuun:

Salin vuoropäällikkö

  • Vähintään kahden vuoden kokemus tarjoilusta ja esihenkilötyöstä. Et pelkää kiirettä ja nautit työstäsi. Jos tämä kuulostaa tutulta, sovit meidän porukkaan enemmän kuin hyvin.
  • Hygieniapassi ja alkoholipassi
  • Hyvä englannin kielen taito

Työnkuvaan kuuluu muun muassa tilauksien tekeminen, varausten hoitaminen, inventaariot ja työvuorolistojen tekeminen yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa. Homma ei siis ole pelkkää serviisiä päivästä toiseen. Plussaa on, jos hallitset Restolution ja Maraplan Pro -järjestelmät.

Keittiön vuoropäällikkö

  • Vähintään kahden vuoden kokemus Napolilaisen pizzan teosta ja kokemusta joko puu- ja/tai kaasu-uunin käytöstä
  • Kokemusta tiimin johtamisesta
  • Hygieniapassi on pakollinen, alkoholipassi on hyvä lisä
  • Hyvä englannin kielen taito
  • Intohimoa ruoanlaittoa kohtaan, vahvaa visiota menujen luomista varten ja kiinnostusta keittiötyöskentelyn kehittämistä kohtaan

Työnkuvaan kuuluu suorittavan työn lisäksi muun muassa tilausten tekemistä ja inventaarion laskemista.

Sekä salin että keittiön vuoropäällikön työ on kokoaikainen kiinteällä kuukausipalkalla ja aloittamaan pääsee viimeistään joulukuussa 2024!

Lähetä hakemus pikimmiten, viimeistään 15.10.2024 sähköpostilla osoitteeseen: rekry@viatribunali.fi

Alamme käsittelemään hakemuksia 24.9.2024.

Tarjoamme Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen!

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avannut Pizzeria Via Tribunali edustaa aitoa napolilaista perinnettä pizzanvalmistuksessa. Yhdeksän ravintolaamme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Äkäslompolossa työllistävät yli sata intohimoista pizzan ammattilaista ja vaalivat rikasta pizzakulttuuria Suomessa.

Me Pizzeria Via Tribunalilla uskomme ihmisten ja yhteisön voimaan. Loistavat yksilöt – jokainen uniikilla persoonallaan ja kyvyillään – luovat paitsi inspiroivan ja positiivisen työympäristön, myös ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Tästä syystä panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehitykseen, tarjoamalla mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun tiiviissä ja tukevassa työyhteisössä. Via Tribunalin työntekijänä liityt perheeseen, jossa jokaisen jäsenen panos on yhtä arvokas ja jossa yhdessä luomme jotain erityistä: Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen.