Valkoisen pizzan reseptikirja
Opi tekemään valkoista napolilaista pizzaa lataamalla reseptikirjamme!
Valkoinen pizza on pizzaa, jossa ei ole laisinkaan tomaattikastiketta. Reseptikirjastamme opit, kuinka valmistat napolilaista valkoista pizzaa kotonasi.
Aitoa napolilaista pizzaa paistetaan vain yhden minuutin ajan 450-asteisessa avotuliuunissa – oli kyse sitten valkoisesta tai punaisesta pizzasta.
Reseptikirjamme avulla pystyt kuitenkin jäljittelemään aidon napolilaisen pizzan makua myös kotiuunissa tehtynä!
Reseptikirjasta löydät:
- Kehutun pizzapohjamme reseptin
- 4 valkoisen pizzan reseptit
- Reseptit jälki- ja alkuruokaan
- Tärkeää: Saat takuuvarmat vinkit, miten yhdistät oikeanlaisen juuston oikeanlaisiin täytteisiin. Jos yhdistät ”väärän” juuston ”vääriin” täytteisiin, niin lopputulos kärsii.
Lataa 24-sivuinen reseptikirjamme, niin opit valmistamaan valkoista pizzaa napolilaiseen tapaan!
Notizia - Via Tribunalin kuulumisia
Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.
"*" näyttää pakolliset kentät