Napolilaistyylisen pizzan valmistaminen grillissä.
Grilli on loistava väline napolilaistyylisen pizzan valmistamiseen, koska grillin voi lämmittää erittäin kuumaksi. Korkea paistolämpötila on hyvin tärkeässä roolissa napolilaisen pizzan valmistamista.
Aitoa napolilaista pizzaa paistetaan vain yhden minuutin ajan 450-asteisessa avotuliuunissa. Tässä reseptikirjassa opetamme sinulle, miten valmistat napolilaistyylistä pizzaa grillissä.
Reseptikirjasta löydät:
- Kehutun pizzapohjamme reseptin
- 3 herkullisen kesäistä pizza-reseptiä
- Juomasuosituksia ja jälkiruokareseptejä
Lataa 29-sivuinen reseptikirjamme, niin opit valmistamaan napolilaistyylistä pizzaa grillissä!
Notizia - Via Tribunalin kuulumisia
Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.
"*" näyttää pakolliset kentät