Töihin Leville

Avaamme 10. Tribun Leville ja etsimme henkilökuntaa! Haussa tarjoilijoita, pizzaioloja, vuoropäälliköitä, keittiömestari ja ravintolapäällikkö – mikä näistä sopisi sulle?

Tarjoilijaksi tai pizzaioloksi leville?

Luit oikein! Löysimme Leviltä täydellisen tilan kymmenennelle Tribulle, ja Pizzeria Via Tribunali rantautuu vihdoin myös Levin ytimeen. Nyt haemme henkilökuntaa uuteen, 100-paikkaiseen ravintolaamme. Hakusessa on koko konkkaronkka, mutta ensisijaisesti haemme tarjoilijoita ja pizzaioloja.

Tarjoilijoilta odotamme mieletöntä asennetta asiakaspalvelua kohtaan, sekä aitoa halua ja paloa luoda unohtumattomia kokemuksia asiakkaillemme. Aikaisempi kokemus alasta ja työstä on ehdottomasti plussaa, mutta ennen kaikkea haemme asennetta sekä tiimipelaajia.

Pizzaioloilla pitäisi olla kokemusta napolilaisen pizzan valmistamisesta. Iso etu on, mikäli olet päässyt tekemään Napolilaista pizzaa nimenomaan joko kaasu- tai puulämmitteisellä uunilla. Vaikka et vielä olisi lännen nopein, mutta sinulla on intoa ja olet valmis tekemään töitä, voit olla etsimämme ihminen.

Hygienia- ja alkoholipassin toivoisimme löytyvän uusilta työntekijöiltämme jo valmiiksi. Aikaa ravintolan avaamiseen kuitenkin on, joten ehdit nämä lakisääteiset suorittamaan ennen työn aloitustakin.

Laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, viimeistään 15.10.2024 sähköpostilla osoitteeseen: rekry@viatribunali.fi

Alamme käsittelemään hakemuksia 24.9.2024.

Salin vuoropäällikkö ja keittiön vuoropäällikkö

Me uskomme ihmisiin ja siihen, että hyvät tyypit luovat hyvän paikan. Meillä sielu menee aina ennen CV:tä, eli huipputyyppi on tärkeämpi kuin pitkä työkokemus. Muutamat vaatimukset meillä kuitenkin on. Nämä auttavat sinua pääsemään parhaaseen mahdolliseen alkuun:

Salin vuoropäällikkö

  • Vähintään kahden vuoden kokemus tarjoilusta ja esihenkilötyöstä. Et pelkää kiirettä ja nautit työstäsi. Jos tämä kuulostaa tutulta, sovit meidän porukkaan enemmän kuin hyvin.
  • Hygieniapassi ja alkoholipassi
  • Hyvä englannin kielen taito

Työnkuvaan kuuluu muun muassa tilauksien tekeminen, varausten hoitaminen, inventaariot ja työvuorolistojen tekeminen yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa. Homma ei siis ole pelkkää serviisiä päivästä toiseen. Plussaa on, jos hallitset Restolution ja Maraplan Pro -järjestelmät.

Keittiön vuoropäällikkö

  • Vähintään kahden vuoden kokemus Napolilaisen pizzan teosta ja kokemusta joko puu- ja/tai kaasu-uunin käytöstä
  • Kokemusta tiimin johtamisesta
  • Hygieniapassi on pakollinen, alkoholipassi on hyvä lisä
  • Hyvä englannin kielen taito
  • Intohimoa ruoanlaittoa kohtaan, vahvaa visiota menujen luomista varten ja kiinnostusta keittiötyöskentelyn kehittämistä kohtaan

Työnkuvaan kuuluu suorittavan työn lisäksi muun muassa tilausten tekemistä ja inventaarion laskemista.

Sekä salin että keittiön vuoropäällikön työ on kokoaikainen kiinteällä kuukausipalkalla ja aloittamaan pääsee viimeistään joulukuussa 2024!

Lähetä hakemus pikimmiten, viimeistään 15.10.2024 sähköpostilla osoitteeseen: rekry@viatribunali.fi

Alamme käsittelemään hakemuksia 24.9.2024.

Ravintolapäällikkö

Haemme Levin yksiköllemme vahvaa vetäjää! Työ alkaa marras- joulukuussa -24.

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avannut Pizzeria Via Tribunali edustaa aitoa napolilaista perinnettä pizzanvalmistuksessa. Yhdeksän ravintolaamme Helsingissä, Turussa ja Äkäslompolossa työllistävät yli sata intohimoista pizzan ammattilaista ja vaalivat rikasta pizzakulttuuria Suomessa. Ravintoloille myönnetty Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) -sertifikaatti on myös lupaus siitä, että Via Tribunalissa pääset maistamaan pizzaa, joka on sertifioidusti yhtä hyvää tai jopa parempaa kuin Napolissa. Via Tribunali on myös palkittu jo kahtena vuonna peräkkäin italialaisen Top 50 Pizza Guiden World Artesan Pizza Chains -kategoriassa, johon meidät valittiin ensimmäisenä pohjoismaalaisena pizzeriana vuonna 2022.

Ravintolapäällikön työtehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Yksikön operatiivinen tulosvastuu
  • Raportointi operatiiviselle johdolle
  • Yksikön kehittäminen yhteistyössä keittiömestarin kanssa
  • Johtaa joukkoja etulinjassa omalla esimerkillä myös suorittavissa vuoroissa

Mitä me toivoisimme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta ravintolapäällikön työstä
  • Ymmärrystä talouden- ja ravintola-alan tunnusluvuista
  • Aitoa halua ja paloa toimia esimiehenä
  • Valmentavaa johtamista omalle tiimilleen
  • Hyvää englannin kielen taitoa

Mitä me tarjoamme sinulle:

  • Kokoaikaisen sopimuksen ja kiinteän kuukausipalkan
  • Kannustavan ja motivoivan bonusjärjestelmän joka maksetaan puolivuosittain
  • Hyvät ja myös alati kehittyvät henkilökuntaedut
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Tukea (markkinoinnin, myynnin, HR:n ja esihenkilön toimesta) koska meillä ei tarvitse pärjätä yksin

Jos tämän listan luettuasi tunsit olevasi Levin tuleva päällikkö, laita hakemus tulemaan heti tai viimeistään 15.10.2024 sähköpostilla osoitteeseen: rekry@viatribunali.fi

Alamme käsittelemään hakemuksia 24.9.2024.

Keittiömestari

Haemme Levin upouuteen keittiöön vahvaa vetäjää! Työ alkaa marraskuussa -24.

Haluaisimme että sinulla olisi ainakin:

  • Kaksi vuotta kokemusta keittiön johtamisesta ja kyvyn johtaa tiimiäsi esimerkillä
  • Kokemusta napolilaisen pizzan valmistuksesta sekä puu- ja/tai kaasukäyttöisistä uunista
  • Englannin kielen hyvän taidon
  • Hygieniapassin (alkoholilupa on hyvä lisä)

Toivoisimme sinulta lisäksi:

  • Intohimoa kokkaamiseen, näkemystä ruokalistojen luomiseen ja halua kehittää keittiötyötä
  • Joustavuutta; olemme kaikki samassa veneessä ja työskentelemme yhdessä kohti yhteistä tavoitetta
  • Ongelmanratkaisutaitoja
  • Kykyä työskennellä paineen alla

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Kokoaikaisen työsopimuksen ja reilun palkan
  • Mahdollisuuden kehittää keittiötäsi, tiimiäsi ja ruokalistaa koko keittiötiimimme kanssa
  • Tukea ja työssä onnistumisen työkalut
  • Hyvät työsuhde-edut
  • Mahdollisuuden kehittää taitojasi ja kasvaa ammatillisesti
  • Mahdollisuuden työskennellä ja oppia myös muissa yksiköissämme
  • Ja tietenkin lämpimän ja rentoutuneen tiimin, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella

Olisitko se sinä? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.10.2024 osoitteeseen rekry@viatribunali.fi.

Alamme käsittelemään hakemuksia 24.9.2024.

Tarjoamme Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen!

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avannut Pizzeria Via Tribunali edustaa aitoa napolilaista perinnettä pizzanvalmistuksessa. Yhdeksän ravintolaamme Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Äkäslompolossa työllistävät yli sata intohimoista pizzan ammattilaista ja vaalivat rikasta pizzakulttuuria Suomessa.

Me Pizzeria Via Tribunalilla uskomme ihmisten ja yhteisön voimaan. Loistavat yksilöt – jokainen uniikilla persoonallaan ja kyvyillään – luovat paitsi inspiroivan ja positiivisen työympäristön, myös ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Tästä syystä panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehitykseen, tarjoamalla mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun tiiviissä ja tukevassa työyhteisössä. Via Tribunalin työntekijänä liityt perheeseen, jossa jokaisen jäsenen panos on yhtä arvokas ja jossa yhdessä luomme jotain erityistä: Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen.