Via Tribunali Töihin meille

Olemmekin jo odottaneet sinua!

Elämme pizzasta

Sinäkö etsimämme keittiömestari tai keittiönvuoropäällikkö?

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaa. Kaikki alkoi halustamme luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksemme onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Meidän maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos ja olemmekin jo hyvää vauhtia menossa tavoitetta kohti, meidät palkittiin juuri 25 parhaaksi pizzaketjuksi koko maailmassa!

Nyt me etsimmekin Turun keittiöömme keittiömestaria ja keittiönvuoropäällikköä, nykyisten siirtyessä yrityksen sisällä toisiin tehtäviin.

Turun ravintola avattiin marraskuussa 2021 upeaan Pinellan kiinteistöön Aurajoen rannalle. Sisätiloissa meillä on noin 100 asiakaspaikkaa ja kesäisin meillä terassilla on vielä noin 200 paikkaa lisää sekä kesäisin terassillamme on myös oma pizzauuni!

Me uskomme vahvasti ihmisiin ja siihen että hyvät tyypit luovat hyvän paikan. Meillä sielu menee aina ennen CV:tä, eli huipputyyppi on tärkeämpi kuin pitkä työkokemus, mutta muutamat vaatimukset meillä on, mitkä auttavat sinua pääsemään parhaaseen mahdolliseen alkuun meillä:

Sinulta toivoisimme:

 • Vähintään kahden vuoden kokemusta keittiön johtamisesta ja kykyä johtaa joukkojasi omalla esimerkillä
 • Hygieniapassi on pakollinen, alkoholipassi on hyvä lisä
 • Kokemusta Napolilaisen pizzan teosta ja kokemusta joko puu- ja/tai kaasu-uunin käytöstä
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Paineensietokykyä
 • Hyvää englannin kielen taitoa
 • Intohimoa ruuanlaittoa kohtaan, visioita menujen luomista varten ja keittiötyöskentelyn kehittämistä kohtaan
 • Joustavuutta, olemme kuitenkin kaikki samassa veneessä ja teemme kaikki yhdessä töitä kohti yhteistä päämäärää

Mitä Me tarjoamme sinulle:

 • Kokoaikaisen sopimuksen ja reilun palkan
 • Mahdollisuuden kehittää sinun keittiötä, tiimiä ja menua meidän koko keittiötiimin kanssa
 • Tuen ja työkalut työssä onnistumiseen
 • Hyvät henkilöstöedut
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa ammattilaisena
 • Mahdollisuuden myös työskennellä ja oppia muissa yksiköissämme

Kuulostaako siltä, että tämä olisi juuri sinun juttu? Laita hakemus ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen rekry@viatribunali.fi 31.1 mennessä.

 

Tarjoamme Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä

Pizzeria Via Tribunali on alusta asti ollut intohimoprojekti autenttista napolilaista pizzaa kohtaa. Kaikki alkoi halustamme luoda paikka paremmalle pizzalle ja lopulta laajenemisen myötä missioksemme onkin muodostunut halu tarjota Suomen parasta napolilaista pizzaelämystä. Meidän maailmankatsomuksessa mennään aina posin kautta ja tavoitteena onkin luoda paras mahdollinen lopputulos – Toisin sanottuna pelkkää priimaa.

Me uskomme vahvasti ihmisiin ja siihen että hyvät tyypit luovat hyvän paikan. Meillä sielu menee aina ennen CV:tä, eli huipputyyppi on tärkeämpi kuin pitkä työkokemus. Toki vastavuoroisesti me teemme kovasti duunia tavoitteen eteen, eli ethän pelkää tarttua tuumasta toimeen?

Ei myöskään huolta, me kyllä perehdytämme ja opetamme sinut mukaan porukkaamme, kunhan vain tulet hyvällä asenteella mukaan.

Haemme tällä hetkellä mukaan sekä salin että keittiön osaajia, eli jätä alla olevalla lomakkeella hakemus ja me palaamme sinulle työhön liittyen.

Tehdään yhdessä Suomen paras napolilainen pizzaelämys!

Kerro tässä itsestäsi ja me olemme jo lähes työkavereita

"*" näyttää pakolliset kentät

Notizia - Via Tribunalin kuulumisia

Niin hyvää asiaa ja kuvaa pizzasta, että tämän uutiskirjeen tilaaminen voi johtaa kohtuuttoman suureen himoon napolilaista pizzaa kohtaan.

"*" näyttää pakolliset kentät