Keittiön vuoropäällikkö

Tampere

Tule meille töihin!

Me uskomme vahvasti ihmisiin ja siihen että hyvät tyypit luovat hyvän paikan. Meillä sielu menee aina ennen CV:tä, eli huipputyyppi on tärkeämpi kuin pitkä työkokemus, mutta muutamat vaatimukset meillä on, mitkä auttavat sinua pääsemään parhaaseen mahdolliseen alkuun meillä:

 

Sinulta toivoisimme:

– Vähintään kahden vuoden kokemusta Napolilaisen pizzan teosta ja kokemusta joko puu- ja/tai kaasu-uunin käytöstä

– Kokemusta tiimin johtamisesta

– Hygieniapassi on pakollinen, alkoholipassi on hyvä lisä

– Hyvää englannin kielen taitoa

– Intohimoa ruuanlaittoa kohtaan, visioita menujen luomista varten ja keittiötyöskentelyn kehittämistä kohtaan

 

Työnkuvaan kuuluu suorittavan työn lisäksi muun muassa tilausten tekemistä, inventaarion laskemista. Työ on kokoaikainen kiinteällä kuukausipalkalla ja aloittamaan pääset vaikka heti!

Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus hetimmiten osoitteeseen rekry@viatribunali.fi

Tarjoamme Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen!

Vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulle ensimmäisen toimipisteen avannut Pizzeria Via Tribunali edustaa aitoa napolilaista perinnettä pizzanvalmistuksessa. Kahdeksan ravintolaamme Helsingissä, Turussa ja Äkäslompolossa työllistävät yli sata intohimoista pizzan ammattilaista ja vaalivat rikasta pizzakulttuuria Suomessa.

Me Pizzeria Via Tribunalilla uskomme ihmisten ja yhteisön voimaan. Loistavat yksilöt – jokainen uniikilla persoonallaan ja kyvyillään – luovat paitsi inspiroivan ja positiivisen työympäristön, myös ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Tästä syystä panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehitykseen, tarjoamalla mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun tiiviissä ja tukevassa työyhteisössä. Via Tribunalin työntekijänä liityt perheeseen, jossa jokaisen jäsenen panos on yhtä arvokas ja jossa yhdessä luomme jotain erityistä: Suomen parhaan napolilaisen pizzaelämyksen.